A piros pénztárca tényleg vonzza a pénzt? 106


Hogy korrektül válaszoljunk erre a kérdésre, ismernünk kell a kínai öt elem tanának szabályait, illetve a személyes Gua számunkat. Ezeket most nem részletezem, mindegyik külön fejezet a METAMORFÓZIS Online Feng Shui Tanfolyamon, inkább válaszolok a kérdésre.

A gazdagságod, az anyagi biztonságod, a sikereid egy életterülethez tartoznak. Ha gondjaid vannak ezen a téren, az okokat a lakásod délkeleti részén, a pénz sarokban, vagyis a gazdagság, siker életterületen kell keresned.

Milyen pénztárcát válasszak a Feng Shui szerint,

A kínai öt elem tana szerint ez a Fa elemhez tartozó zóna. A Fa elem színeihez a zöld különböző árnyalatai tartoznak. Így biztos, hogy a pénztárca egyik helyes színválasztása a zöld. A kínai öt elem tanából azt is tudjuk, hogy a Fa elemet a Víz elem támogatja, melynek a színei a fekete és a kék, tehát e két színnel kiegészül a pénztárca lehetséges színvilága.

A fentiekből jól látható, hogy akkor járunk el helyesen, ha a fenti három színből választunk pénztárcát. A piros nem, hogy nem játszik, de egyenesen káros szín ez a pénztárcának, hiszen a tűz elégeti a fát. A választásodat tovább finomítja a Gua számod ismerete. Mert ugye mindebből egyenesen következik, hogy egy tűzeleműnek hibás választás lenne a víz elemű fekete vagy kék pénztárca, hiszen a tüzet eloltja a víz.

Piros pénztárca jó a feng Shui szerint?

A Feng Shuiban számtalan ilyen városi legenda kering, ami tisztázásra szorul. Egyet ebből most megbeszéltünk. A többit a METAMORFÓZIS Online Feng Shui Tanfolyamon tisztázzuk, ha érdekelnek, jelentkezz!

Ha kíváncsi vagy további ingyenes ötletekre, tippekre, töltsd le tanulmányaimat, melyekben azonnal bevethető praktikákat olvashatsz ITT!
Névtelen
Név
:
*
Email
:
*


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

106 Gondolat “A piros pénztárca tényleg vonzza a pénzt?

 • Kiss Andrea

  Kedves Andi! A gua számom érdekelne:1987.10.01. Köszönöm!Andi

 • Jámbor Adrienn

  Kedves Andrea!
  Kérném a segítséged abban, hogy milyen színű pénztárca lenne a segítségemre, ha 1985.02.04-én születtem? Köszönöm!
  Adrienn

 • Kiss-Gazsó Ibolya

  Szia Andi! 1981.05.01.-én születtem. Milyen színű pénztárcát javasolnál?

 • Szőke edina

  Kedves Andi!
  Szeretném megkérdezni,hogy fekete pénztárca lime zöldel jó e nekem.1981.02.27 a születési időm.Vagy milyen színűt vegyek köszönettel Edina