Feng Shui hálószoba 101


Mit gondolsz a feng shui tanai szerint mi a legfontosabb funkciója egy lakásnak?

Elárulom. A legfontosabb, a nyugodt, pihentető alvás, hogy kellő energiával rendelkezz a másnap megpróbáltatásaihoz.

Ehhez az szükséges, hogy a hálószobádat a feng shui elvei alapján rendezd be.

A hálószoba legfontosabb berendezési tárgya az ágy. Rémesen sok kellemetlenséged lehet, ha rosszul választod meg a helyét. Nézzünk egy két elrettentő példát:

Feng Shui hálószoba

Ha az a kép fogad az ajtóban állva, amit a fenti fotón látsz, az a lehető legkedvezőtlenebb pozíciója a fekhelynek. Ez a ravatalozó helyzet. Biztos lehetsz abban, hogy az az életterület „halálra van ítélve” ahol az ágyad így helyezkedik el. Energetikailag azt mutatja, hogy folyamatosan csökken az életerőd, gyengül az immunrendszered, a betegség igen könnyen rád talál.

Azt sem nevezném feng shui hálószobának, ahol az ágy a szoba közepén áll, lóg a nyitott térben. Ez a saját kiszolgáltatottságodat, bizonytalanságodat tükrözi. Ahogy az ágyat is, téged is bárki, bármikor arrébb tolhat, odébb lökhet.

Feng Shui lakás

Igen divatos manapság a hálószoba, és fürdőszoba egy légtérben történő elhelyezése. Na, ez egy igazi feng shui rémálom. Gondold csak végig, a fürdőszoba a megtisztulás helye, ahol a felesleges piszkot lemosod magadról, itt szabadulsz meg attól, ami számodra káros, illetve ártalmas. A hálószoba a pihenés, regenerálódás, töltekezés helye. Gondolj bele, mi sül ki ebből a „házasságból”!

Akkor mégis milyen egy jó, feng shui hálószoba?

Fontos, hogy az ágy támlája a fallal érintkezzen. A másik három oldal legyen jól megközelíthető, lehetőség szerint körbejárható. A bejárati ajtóval átellenben arra a falra kerüljön a fekhely, ahol nincs ablak. Ha így rendezed ezt a helyiséget, stabil, és igen kedvező energiával töltődhetsz fel az alvás ideje alatt.

Feng Shui lakás

Tudom, hogy egy feng shui hálószobát a fenti szempontok figyelembe vételével elrendezni nagyon nehéz, sokszor lehetetlen feladat.

Azon gondolkodom, hogy vajon van-e összefüggés a trendi lakberendezés és a gyakori zaklatott, mentális zavarral, lelki sérülésekkel küzdő emberek között?

Te mit gondolsz erről?

Tudtad, hogy az ősi térrendezés művészete a Feng Shui segít abban, hogy megoldjad az életedben felmerülő nehézségeket és problémákat? Csak egy mozdulatra vagy az első lépésektől! <<<<<Kattints a linkre!


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

101 Gondolat “Feng Shui hálószoba

 • Skultéty Andrea

  Kedves Beáta!

  Sajnos ezt nem tudom megmondani, ahhoz tudnom kellene, hogy a hálószobád melyik életterületre esik.
  A bambusz kizárólag a Karrier, emberi kapcsolatok, a Család, egészség, illetve a Gazdagság, siker zónákon használható.
  Ha szeretnéd tudni, hogy a te hálószobád mely életterületen van, akkor javaslom az Életerő alaprajz szolgáltatásomat.
  Részleteket a linken olvashatsz. http://www.fengshuis.hu/alaprajz/

  Szép napot!

  Andi