Gyermekvállalás Feng Shui segítséggel 11


Egyik barátnőm kedvenc mondása:

„Egy nő bármit megtesz azért, hogy gyereke legyen, és bármit megtesz azért, hogy ne!”

Én nem tudom, hogy igaza van-e, szerencsére egyik állítással sem kellett szembe néznem eddigi életem során.

Egy azonban biztos! Rengeteg kérdést kapok mostanában gyermektelen pároktól, akik szinte végső elkeseredésükben, a csodában bízva fordulnak hozzám tanácsért.

Feng Shui gyermek

Vajon a Feng Shui milyen „praktikákat” javasol, a fogantatás elősegítése érdekében?

Fontos tudnod, hogy információt gyermekvállalás-ügyben lakásod nyugati zónája hordoz, mely az Alkotókészség, gyerek életterülete.

Ha hosszasan próbálkoztál már a teherbe eséssel, és nem jártál sikerrel, ezen a helyen kell alaposan körülnézned, útmutatásért, jelek után kutakodva.

Alapvető, hogy otthonod e részének épnek kell lennie. Szerencsés, ha nincs itt se hiány, se többlet. Ha mégis előfordul, feltétlenül orvosolnod kell ezt az energetikai anomáliát.

A szokásos lomtalanítás, takarítás és tértisztítás után ajánlom csak, hogy szimbólumokat helyezz, erre a helyre.

Feng Shui gyermekvállalás

A Feng Shui tana, a gyermektelen pároknak javasolja Krisztust, vagy Buddhát gyermekkel elhelyezni az Alkotókészség, gyerek életterületen, esetleg Szűz Máriát. Mindegyik jelkép a várandósságot, a gyermekáldás lehetőségét támogatja. Ez tény. Én, azonban nem minden esetben értek ezzel egyet.  Semmi esetre sem javaslom olyan pároknak, akik a hitrendszerükkel nem tudják összeegyeztetni e tárgyakat. Ilyen esetben szerencsésebb sárgabarackot itt megjeleníteni, ami szintén a termékenység, és a gazdag gyermekáldás jelképe. Szóba jöhet még a gránátalma, vagy hímes tojás.

Ha esetleg a fentiek közül egyik aktivátor sem a kedvedre való, akkor választhatsz mást is.

A leghatásosabb fogantatást elősegítő növény a piros fuxia, a férfiúi nemzőképességet a datolyapálma energiája segíti.

Ha esetleg úgy érzed, hogy híján vagy az anyai ösztönöknek, és e félelmeid gátolják a baba érkezését, igen hatékony segítség lehet a Rubellit ásvány rezgése is.

Feng ShuiNeked milyen tapasztalataid vannak ezen a téren?

Tudtad, hogy az ősi térrendezés művészete a Feng Shui segít abban, hogy megoldjad az életedben felmerülő nehézségeket és problémákat? Csak egy mozdulatra vagy az első lépésektől!<<< Kattints a linkre!


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 Gondolat “Gyermekvállalás Feng Shui segítséggel

 • Skultéty Andrea

  Kedves Kyri!

  Ez mindig attól függ, hogy milyen aktuális céljaitok vannak ezzel az életterülettel kapcsolatosan. Általánosságban a Fém elem színvilágával (ezüst, arany, bézs, fehér, vaj), fémből készült tárgyakkal, valamint félkör, kör, ellipszis formákkal.

  Szép napot!

  Andi

 • Kyri

  Kedves Andrea!
  Esetünkben az Alkotókészseég, gyerek sarokba egy fa beépített szekrény esik, egyik oldalára helyezhetők fotók, képek. Színe fehérre mázolt. A szekrényben rend van, ruhák stb. tárolására szolgál. Eléje, melléje föléje viszont semmit nem tudok tenni. Mi véleménye, miképp erősíthető ezen sarok pozitív energiákkal. Válaszát előre is köszönöm.

  Kyri

 • Zsuzsanna Holmgren

  Kedves Andi!
  Het ev proalkozas utan fordultam a feng shui-hoz es magam is ledöbbentem a gyors eredmenyen. A szerelem es a gyermekvallalas teruleten is elhelyeztem szimbolumokat, fönixet sarkannyal valamint Kuan Yangot abrazolo fuggöt es egy cseresznyefat abrazolo festmeny. November közepere varjuk kislanyunkat. mindenki gondolhat amit akar en meg vagyok gyözödve a feng shui jotekony hatasarol.
  Zsuzsi

 • Skultéty Andrea

  Kedves Ildikó!

  A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy nem feltétlenül a hálószobában keresendő az ok, ami akadályozza a fogantatást. Valószínű nem ott van a bibi.
  Elsősorban, az Alkotókészség, gyerek zóna jeleit kell megfejteni ahhoz, hogy kiderüljön mi akadályozza a baba érkezését.
  Az, hogy a Ti lakásotokban ez hol található, azt csak pontos, méretarányos, kiértékelt alaprajz ismeretében lehet megmondani.

  Megoldásként javaslom a személyes, helyszíni tanácsadást, vagy az Életerő-alaprajz csomagot.

  Erről részleteket az alábbi linken olvashatsz:
  http://www.fengshuis.hu/alaprajz/

  Szép napot!

  Andi

 • Szűcs Ildikó

  Kedves Andrea!

  Öszintén megvalva nem igazán hiszek ezekben a dolgokban, igaz érdekesnek találom és nem zárkozom el előle. Jó lenne ha tudnál nekem egy két tanácsot adni. Babát szeretnék, de sajnos 1,5 éve hiába probálkozunk. Arra gondoltam, hogy a háloszobánkat egy kicsit átrendezem lehetőségeimhez mérten és az egyik falat átmeszelem egy nekem tetsző árnyalatra. Igazából a berendezéssel van gondom, hogy hogyan helyezzem el őket. Van egy szekrénysorom, egy francia ágy, egy tévé állvány.
  Várom válaszodat és segítségedet köszönöm előre is.

  Ildikó

 • monori reka

  Kedves Andrea!

  Az meg nem jutott eszedbe, hogy szakorvoshoz iranyitsd a hozzad fordulokat? Nem erzed, hogy szelhamossag amit muvelsz?

 • Zsóka

  Üdv.Andrea! Nekem nincsenek ilyen problémáim,de van az ismerős köreimben akik évek óta próbálkoznak és még nem jött össze a gyerekáldás,vagy ha igen akkor elveszítették,nagyon remélem,hogy ezzel a levéllel segíthetek és a további kérdéseikkel,hozzád fognak fordulni.